Wil jij weten of een zorgbaan bij je past? Kom het een half jaar proberen!

Heb jij belangstelling voor een zorgbaan; als herintreder of zij-instromer? Of wil je ervaren of de zorg bij je past? Bij Huize Het Oosten te Bilthoven kun je écht het verschil maken voor onze bewoners. Wij bieden carrièreswitchers en herintreders een speciaal vrijwilligerstraject om (hernieuwd) kennis te maken met de zorg! Kom ons ondersteunen als

Vrijwilliger ouderenzorg

Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige serviceappartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en diverse activiteiten voor de bewoners.

Jij krijgt:

  • De kans om 6 maanden kennis te maken met het werk in een zorginstelling in Bilthoven.
  • Een vrijwilligersvergoeding van 5,- euro per uur, maximaal 180,- euro per maand (onbelast).
  • Interne scholingen.
  • Ruimte voor eigen initiatief.
  • Een vrijwilligersbaan waarin je echt het het verschil kan maken voor onze bewoners!
  • En dat allemaal op een prachtige locatie in Bilthoven, midden in het groen. We zijn goed bereikbaar met het ov en je vindt ons op tien minuutjes lopen vanaf het station. Daarnaast bieden we in- en om het terrein voldoende parkeermogelijkheden.

Bevalt het?

Dan gaan we na een half jaar met je in gesprek over de mogelijkheden voor een betaalde baan als huiskamermedewerker of het volgen van een zorgopleiding op een van de zorgafdelingen van Huize het Oosten.

Wat ga je doen:

Je werkt boventallig op een vaste zorgafdeling. Hierdoor leer je de bewoners en je collega’s al snel kennen. Twee of drie keer per week ben je aanwezig. Je doet een spelletje, bakt iets lekkers met de bewoners of neemt ze mee voor een wandeling in de groene omgeving van Bilthoven. Jij hebt de tijd en aandacht waardoor je echt het verschil kunt maken voor onze bewoners!

Belangstelling?

Bel of app met Dorien (coördinator Welzijn) 06-86846374 of Marlies (coördinator Welzijn) 06-86852373.