Voorzieningen

Huisarts, apotheek, tandarts
Op het terrein is een huisartsenpraktijk, een apotheek en een tandartsenpraktijk gevestigd.

Huishoudelijke hulp
Huize Het Oosten heeft een team van ervaren, huishoudelijk medewerkers.

Kapsalon
De dames- en herenkapsalon bevindt zich naast de hoofdingang en is vier dagen per week geopend. Het is ook mogelijk thuis geknipt te worden.

Diner
Huize het Oosten heeft een plezierig restaurant waar bewoners en gasten kunnen dineren. Ook bestaat de mogelijkheid een maaltijd thuis te laten bezorgen.

Alarmering
In elke woning bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van personenalarmering. Daarnaast is er, voor noodgevallen, 24 uur per dag personeel aanwezig.

Parkeren
Op het terrein van Huize Het Oosten zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Parkflat Jan van Eijck, de Mondriaan Staete en de Jan Lievens hebben een parkeergarage voor bewoners.

Winkel
In het Atrium is ‘Eko Twinkel’ gevestigd. De winkel is zes ochtenden in de week open. U kunt hier terecht voor dagelijkse boodschappen zoals brood, verse croissants, kaas, melk, fruit, lekkers bij de koffie, postkaarten, drank en toiletartikelen.

Fitness en fysiotherapie
Twee fysiotherapeuten organiseren en begeleiden seniorenfitness. Er is een professionele fitnessruimte aanwezig. De fysiotherapeuten maken u graag wegwijs. Op het terrein is een fysiotherapiepraktijk gevestigd. Ook bieden we voetreflextherapie, lichaamsmassage en ontspanningsmassage aan.