Kopen

Mondriaan Staete

In de Mondriaan Staete ligt een aantal verschillende luxe appartementen, variërend in grootte van 120 m2 tot 220 m2. De Mondriaan Staete bestaat uit twee gebouwen van 18 koopappartementen. Onder de gebouwen bevindt zich een parkeergarage. De gebouwen zijn aan elkaar verbonden door middel van glazen gangen. Het is altijd mogelijk om droog en beschut naar de centrale voorzieningen in het hoofdgebouw te lopen.

De appartementen zijn zeer geschikt voor vitale senioren (60+), die zorgeloos willen wonen en willen meedoen aan activiteiten in Huize Het Oosten. Ook zijn er in de omgeving diverse golfbanen en tennis- en hockeymogelijkheden.

Jan van Eijck

In Parkflat Jan van Eijck bevinden zich 40 koopappartementen, variërend in grootte. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage. De appartementen in de Jan van Eijck onderscheiden zich door een fraaie afwerking en de meeste hebben uitzicht op de parktuin.
De verkoop van de koopappartementen verloopt via de makelaars in de regio.

Service(kosten)

De koopappartementen zijn, samen met de huurappartementen, zogenaamde ‘serviceappartementen’. U betaalt een vast bedrag per maand voor servicekosten en -voorzieningen. 

Thuiszorg

In de appartementen (huur en koop) is het mogelijk om huishoudelijke hulp te ontvangen vanuit een team van Huize Het Oosten. Santé Partners, onze samenwerkingspartner, biedt thuiszorg in de vorm van wijkverpleging aan.

Makelaars

Indien u belangstelling heeft in een appartement kan de verkopende makelaar u hier over informeren. De appartementen worden te koop aangeboden via diverse makelaars in Bilthoven.

Ruyssenaars Makelaardij www.ruyssenaars.nl
Parkland Makelaardij www.parkland.nl
Of via www.funda.nl
(de links openen in een nieuw venster)