Services

Huize Het Oosten heeft uitgebreide services voor het organiseren van diverse bijeenkomsten. Familie en bekenden van bewoners, loges van vrijmetselaren, medewerkers uit het bedrijfsleven of van maatschappelijke organisaties, ieder is van harte welkom. Met plezier verzorgen wij uw vergaderingen, lunches, diners, concerten, lezingen, workshops, verjaardagen, feestjes en exposities.

Hier vindt u onze standaardvoorzieningen. Wij maken graag een voorstel op maat, passend bij uw wensen.

In onze keuken houden we rekening met de seizoenen. Producten zijn dan op hun mooist, lekkerst en duurzaamst. Maak uw wensen kenbaar en wij zijn u graag van dienst.

Tuinzaal

Onze ruime Tuinzaal is geschikt voor de ontvangst van grotere groepen en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor grote diners, borrels, concerten, lezingen, filmavonden en seminars. De Tuinzaal wordt multifunctioneel gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat de Tuinzaal voor verschillende groepen tegelijkertijd op een plezierige, intieme manier gebruikt kan worden, kan de zaal door middel van schuifwanden worden verdeeld in ruimtes van verschillende grootte.

Speciaal voor loges

Wij beschikken over een Werkplaats met Voorhof voor maçonnieke arbeid. Loges ‘De Ster in het Oosten’ en ‘de drie Grote Lichten’ maken regelmatig gebruik van onze maçonnieke ruimtes.