Veelgestelde vragen

Is er een huur- of koopappartement beschikbaar?
U vindt meer informatie over onze huurappartementen hier. Voor meer informatie over appartementen die te koop staan kunt u contact opnemen met betrokken makelaars in Bilthoven. U vindt de makelaars hier.

Is er een wachtlijst?
Voor de huurappartementen is er op dit moment een wachtlijst. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van een huurappartement kunt u contact opnemen met onze huurbemiddelaar.

Ook op onze zorgafdelingen is er een wachtlijst. Zodra er een appartement vrij komt, wordt u geacht op zeer korte termijn te verhuizen. Het is prettig daar enigszins op voorbereid te zijn.

De volgorde op de wachtlijst wordt bepaald door de duur van inschrijving en de urgentie. Meer informatie over onze wachtlijst voor zorg vindt u hier.

Ik ben geen vrijmetselaar of weefster. Kan ik bij Huize Het Oosten komen wonen?
Huize Het Oosten is niet meer, zoals vroeger, een besloten vrijmetselaarsgemeenschap. Met plezier bieden wij dan ook iedereen die zich herkent in de sfeer en in de cultuur van ons huis de mogelijkheid zich te vestigen. Om wederzijdse teleurstellingen te voorkomen is heeft een kandidaatbewoner een kennismakingsgesprek met bewoners.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Onze medewerkers doen er alles aan om u op een persoonlijke en professionele wijze een fijne dag te bezorgen. Toch kan het voor komen dat u niet tevreden bent over de zorg- en dienstverlening. Wij willen dat dan graag van u horen. Uw klacht is voor ons een kans om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Klik hier voor de klachtenroute bewoners, cliƫnten en naasten

Zijn huisdieren toegestaan?
Huisdieren zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken bij buren en andere bewoners. Honden van bewoners en bezoekers moeten in de openbare ruimten en in het park van Huize Het Oosten altijd aangelijnd zijn en mogen niet worden uitgelaten op het terrein van Huize Het Oosten. Katten dienen binnen te worden gehouden en zijn niet toegestaan op balkons, de gangen of in de tuin.