Veelgestelde vragen

Is er een huur- of koopappartement beschikbaar?
U vindt meer informatie over onze huurappartementen hier. Voor meer informatie over appartementen die te koop staan kunt u contact opnemen met betrokken makelaars in Bilthoven. U vindt de makelaars hier.

Is er een wachtlijst?
Voor de huurappartementen is er op dit moment een wachtlijst. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van een huurappartement kunt u contact opnemen met Corine Haas, bemiddelaar.

Ook op onze zorgafdelingen is er een wachtlijst. Zodra er een appartement vrij komt, zult u op zeer korte termijn moeten verhuizen. Het is prettig daar enigszins op voorbereid te zijn.

De volgorde op de wachtlijst wordt bepaald door de duur van inschrijving en de urgentie. Meer informatie over onze wachtlijst voor zorg vindt u hier.

Ik ben geen vrijmetselaar of weefster. Kan ik bij Huize Het Oosten komen wonen?
Huize Het Oosten is niet meer, zoals vroeger, een volledig besloten vrijmetselaarsgemeenschap. Met plezier, maar in beperkte mate, bieden wij dan ook niet-vrijmetselaars de mogelijkheid tot vestiging in ons huis. Voorwaarde is wel dat u een zekere affiniteit met het ma├žonnieke gedachtegoed heeft. Voor niet-vrijmetselaars en niet-weefsters is een toelatingsprocedure van toepassing.