Werken bij Huize Het Oosten

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Huize Het Oosten. Voor het werken bij Huize Het Oosten hebben wij een aparte website: www.werkenbijhuizehetoosten.nl. Hier vind je alle vacatures, informatie over werken en leren en nog veel meer.

Werken bij Huize Het Oosten

“Huize Het Oosten is een bijzondere leefgemeenschap. Lijkt het je leuk om bij ons te werken en heb je een hart voor de zorg neem dan contact met ons op. Ook als je niet in het bezit bent van een specifiek diploma van en voor de zorg willen wij je graag leren kennen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn: die zij er namelijk en wij vinden het leuk om dit met jou uit te werken.”

Medewerkers doen hun werk in een prettige werkomgeving waar we respectvol met elkaar omgaan. We hebben waardering voor elkaars professionaliteit. Wij hanteren in onze zorg- en dienstverlening maçonnieke uitgangspunten (vanuit het gedachtengoed van de vrijmetselaars), zoals verbinding zoeken met de ander, steun bieden vanuit een positieve levenshouding en onbevooroordeeld zijn in gedrag. Deze uitgangspunten stellen ons in staat een geestelijk stimulerende, harmonieuze en dynamische leefgemeenschap te zijn en te blijven.

Je vindt in Huize Het Oosten een kleine zorgorganisatie, met een bijzondere doelgroep, waar je het verschil kan maken. Je krijgt enthousiaste en betrokken collega’s in een mooie werkomgeving en een prettige werksfeer.