Ben jij een HBO-Verpleegkundige met een passie voor de kwaliteit van zorg?

Wil jij werken bij een unieke, kleinschalige zorginstelling gelegen in een prachtig park in Bilthoven? 

Huize Het Oosten is op zoek naar een 

Kwaliteitsverpleegkundige (16-36 uur)

Huize Het Oosten is bijzonder in Nederland. Het is een vrijmetselaarsgemeenschap waarbij als kernwaarden vrijheid, verdraagzaamheid en broederschap gelden.

In Huize Het Oosten wonen mensen, veelal met een maçonnieke (vrijmetselarij) achtergrond, die hun leven op hun eigen manier inrichten, in een huur- of koopappartement of op een zorgafdeling (PG en Somatiek). Onze locatie kenmerkt zich door een ruime opzet, een zeer hoog voorzieningenniveau en respect voor elkaar. Waar nodig is er professionele en liefdevolle zorg nabij. Voor meer informatie en foto’s van onze unieke locatie en over de vrijmetselarij verwijzen we je graag naar: www.huizehetoosten.nl

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsverpleegkundige (HBO) werk je bij ons écht aan het verbeteren van de kwaliteit van de ouderenzorg. Je oefent je vak uit binnen een kleinschalige, plat georganiseerde en dynamische leefgemeenschap. Je werkt afdelingsoverstijgend. Samen met de zorgteams (verpleegkundigen, VIG’s en helpenden) geef je vorm aan kwaliteitszorg. 

Je ondersteunt collega’s uit de zorgteams door te fungeren als vraagbaak en op verzoek als coach. Je ondersteunt collega’s bij het analyseren van moeilijke situaties en helpt bij het aandragen van mogelijke oplossingen. Je ondersteunt collega’s bij complexe zorgleefplanbesprekingen. Je signaleert knelpunten, geeft feedback en creëert bewustwording bij je collega’s rondom kwaliteit en bejegening.

Je geeft vorm aan kwaliteitsverbeteringen en voert deze ook door.

Je loopt regelmatig mee binnen de verschillende zorgteams en neemt deel aan expertiseteams en intervisiebijeenkomsten.

 Wie ben jij en wat neem je mee naar Huize Het Oosten?

 • Jij bent positief ingesteld, hebt goede communicatieve vaardigheden en weet mensen mee te nemen in jouw continue aandacht voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg;
 • Je bent iemand die graag de verbinding zoekt en samen resultaten behaalt door het nemen van verantwoordelijkheid en veel initiatief;
 • Je bent iemand die graag samenwerkt, de verbinding zoekt en een prettige sfeer creëert;
 • Je hebt ruime ervaring binnen de ouderenzorg; 
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-verpleegkunde en een registratie in het BIG register.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij een organisatie die uniek is in Nederland met zeer goede faciliteiten;
 • Werken in een moderne, ruim opgezette locatie gelegen in een prachtig eigen park in Bilthoven;
 • Een kleinschalige organisatie waar collega’s en bewoners elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan;
 • Een werkomgeving waarin ontwikkelen en leren centraal staan;
 • Marktconform salaris (CAO VVT FWG 50). Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheden voor parttime invulling van de functie (16-36 uur);
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve zorgverzekering, pensioenregeling, Registratie in het V&VN register).

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Wouter Schepers, wschepers@huizehetoosten.nl . Wij zorgen voor een vlotte procedure.

We snappen dat je mogelijk nog vragen hebt, zeker omdat onze locatie uniek is in Nederland. Misschien heb je een specifieke vraag, of zou je vrijblijvend eens een kijkje bij ons willen nemen? Geen probleem! Je kan hiervoor contact opnemen met Franc Schafrat, tel 030-2744600. Hij beantwoordt met plezier al je vragen.