Ben jij een verpleegkundige met coachende vaardigheden? Bij ons krijg je de kans de zorgteams te coachen en de kwaliteit van de zorg nóg verder te optimaliseren.

Huize Het Oosten te Bilthoven is op zoek naar een 

 

Kwaliteitsverpleegkundige (16-36 uur)

Huize Het Oosten te Bilthoven is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige serviceappartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en diverse activiteiten voor de bewoners.

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsverpleegkundige (mbo/hbo) werk je bij ons écht aan het verbeteren van de kwaliteit van de ouderenzorg. Je oefent je vak uit binnen een kleinschalige, plat georganiseerde en dynamische leefgemeenschap, waarbij je voor twee afdelingen aan de slag gaat. Samen met de zorgteams (verpleegkundigen, VIG’s en helpenden) geef je vorm aan de verdere optimalisatie van onze zorg. 

 

Je ondersteunt collega’s uit de zorgteams door begeleiding en coaching en waar nodig te fungeren als vraagbaak. Je biedt begeleiding bij het analyseren van uitdagende situaties en coacht richting het vinden van mogelijke oplossingen. Wel laat je de collega zelf de regie over de case voeren.
Bij complexere zorgleefplanbesprekingen fungeer je als sparringpartner voor de teams en waar nodig sluit je aan. Knelpunten en verbeterkansen signaleer je, bespreek je met de teams en je geeft opbouwende feedback. Dit alles met als doel bewustwording te creëren rondom kwaliteit en bejegening. Ook geef je vorm aan structurele kwaliteitsverbeteringen en je voert deze door op de werkvloer. 

 

Wie ben jij en wat neem je mee naar Huize Het Oosten?

 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo- of- hbo verpleegkunde en een registratie in het BIG register.
 • Dankzij je ruime ervaring binnen de ouderenzorg weet je je te verplaatsen in hetgeen er binnen de teams speelt en nodig is. 
 • Idealiter beschik je daarnaast over ervaring als kwaliteitsmedewerker of ben je bereid je hiertoe te scholen.
 • De combinatie van je coachende en communicatieve vaardigheden maken je benaderbaar en tegelijkertijd ben je in staat om de teams zelf de taken te laten uitvoeren. Jij coacht de ander, die daardoor zelf meer durft en zijn of haar kennis en ervaring weer verder uitbreidt. 
 • Als verbinder weet je de teams te inspireren continue te blijven zoeken naar verdere verbeterkansen. De kwaliteit van zorg naar het volgende niveau tillen doe je samen. 

Wat bieden wij jou?

 • Een kleinschalige organisatie waar collega’s en bewoners elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan.
 • Een werkomgeving waarin ontwikkelen en leren centraal staan.
 • Marktconform salaris (CAO VVT FWG 50). Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden voor parttime invulling van de functie (16-36 uur).
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden in de zorg.
 • Werktijden zijn grotendeels tussen 08:00 en 17:00 uur, waarbij enige flexibiliteit gewenst is.
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, een cursus of opleiding te volgen.
 • Een open en informele sfeer met gedreven collega’s in een unieke werkomgeving.
 • Wij zijn goed bereikbaar, zo vind je het treinstation van Bilthoven op 5 minuten loopafstand en bieden we rondom ons terrein ruim voldoende parkeergelegenheid.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar msmitstra@huizehetoosten.nl t.a.v. Marijke Smitstra, recruiter. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Huize Het Oosten, via 030 274 4600 en vraag naar de zorgmanager.

Acquisitie door detacheerders naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.