Liefde voor koken

Als chef-kok van Huize Het Oosten maak jij voor onze bewoners de dag helemaal compleet. Met een heerlijk culinaire ervaring wordt hun dag immers pas écht onvergetelijk. Jouw gerechten kloppen dan ook op elk vlak. Eerlijk, verantwoord, hoog van kwaliteit en natuurlijk top van smaak. Om dat elke dag voor elkaar te krijgen, heb je de touwtjes stevig in handen. Samen met het team verras je onze bewoners dagelijks met mooie en gezonde maaltijden én sta je voor de uitdaging onze dienstverlening naar het volgende niveau te tillen. En zie je ruimte voor verbetering? Of heb je ideeën voor de menukaart? Dan kan je daarmee aan de slag. 

Over ons

Huize Het Oosten te Bilthoven is uniek in Nederland. Het huis is gelegen in een prachtig park in het centrum van Bilthoven met een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige serviceappartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals die van een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant waar onze bewoners dagelijks samenkomen voor een lunch of diner. En voor dit restaurant zijn wij op zoek naar een

Chef-kok (36 uur)

Jij geeft als chef-kok leiding aan het keukenteam van Huize Het Oosten te Bilthoven, waar je fungeert als chef, maar je stuurt ook het restaurantpersoneel aan. Het betreft in totaal een team van negen collega’s. Met je achtergrond in de praktijk weet je waar de kansen liggen en hoe je beide teams het best begeleidt.  Hiermee weet jij als vakman- of vrouw wat je in een keuken kunt verwachten en kun je anticiperen op diverse mogelijkheden om onze kwaliteit nóg verder te verbeteren. 

Verder ga jij: 

 • Dagelijks samen met het team aan de slag met het voorbereiden van de maaltijden. Van mise en place tot portionering en uitserveren.
 • Samen met het team wekelijks creatieve en gezonde menu’s samenstellen en bijbehorende inkoop verzorgen. 
 • In nauw contact staan met onze bewoners en aanverwante gezelschappen die regelmatig events organiseren bij Huize Het Oosten.
 • Voorstellen doen over hoe we onze dienstverlening kunnen uitbreiden en waar nog meer kansen liggen. 

Jij neemt mee:

Naast grote passie voor gastvrijheid en horeca hopen we een aantal dingen terug te zien, zoals:  

 • Ervaring als kok in een restaurant
 • Coachende vaardigheden.
 • Een gastvrijheid waarmee je een goede band opbouwt met onze bewoners en bezoekers.
 • Flexibiliteit in werkuren- en dagen, ook in de weekenden.

Wat bieden wij jou?

 • Een passende salariëring (€2800 – €3400 bruto op basis van 36 uren / wk, excl. onregelmatigheidstoeslag) waarbij we je inschalen op basis van ervaring
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een moderne, zeer ruim opgezette keuken en restaurant, met uitzicht op het prachtige eigen park. 
 • Je vindt ons op loopafstand van het station in Bilthoven en we beschikken tevens over voldoende parkeermogelijkheden op- en rondom het park.
 • Een kleinschalige organisatie met korte lijnen, waar collega’s en bewoners elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan.
 • Een werkomgeving waarin ontwikkelen en leren centraal staan; wij horen tijdens een kennismakingsgesprek graag hoe jouw opleidingswensen er uitzien!

Interesse?

Stuur je motivatie en cv vóór 6 september naar Huize Het Oosten via msmitstra@huizehetoosten.nl. Wij zorgen voor een vlotte procedure.

Heb je vragen over deze vacature? Bel Eric Muurling, HR-Manager, tel nr 06 53 97 12 55, of stuur een appje.

Acquisitie door uitzendpartijen of detacheerders naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.