Verzekerd zijn van een vakantiebaan? Of wil je een bijbaan naast je studie? Het kan bij Huize Het Oosten in Bilthoven. We bieden diverse afwisselende (zomer)banen met flexibele uren zodat jij kunt werken, verdienen en kunt genieten van je zomervakantie! 

Als vakantiekracht ga jij:

Aan de slag in de zorg of juist in de schoonmaak, jij kiest! Zo kun je bijvoorbeeld overdag de appartementen van onze bewoners én de gezamenlijke huiskamer waar bewoners overdag verblijven, schoonmaken. Denk hierbij aan stoffen en dweilen.
Doe je liever ervaring op in de zorg? Ook dat kan: je kunt helpen in de huiskamer met het zetten van koffie en thee en het ondersteunen van zorgpersoneel.
Is de horeca meer jouw ding? 

Welke vakantiebaan of bijbaan jij ook start bij Huize Het Oosten, één ding is zeker; onze bewoners gaan blij met je zijn en onze collega’s ook! Zij gaan ervoor zorgen dat je ingewerkt bent en zelfstandig aan de slag kunt. 

Wie ben jij en wat neem je mee naar Huize Het Oosten? 

  • Je kunt zelfstandig werken maar durft ook vragen te stellen wanneer je er zelf even niet uit komt. 
  • Werken met onze bewoners gaat je gemakkelijk af; je bent sociaal en maakt waar je werk dit toelaat een praatje;
  • Flexibiliteit en een heldere beschikbaarheid. Je geeft vooraf aan wanneer je wel en niet kunt en wilt werken. 

 

Wat bieden wij jou? 

  • Flexibiliteit vragen we, maar bieden we ook! Werk jij liever 16 uur of wil je juist graag veel uren maken? En op welke dag wil je liever níet werken? Hierover gaan we samen in gesprek!
  • Collega’s die jou inwerken en die je kennen. Wij zijn een kleine organisatie dus we kennen elkaar.
  • Wil je na een vakantiebaan bij ons blijven voor een bijbaan? Fijn! We kijken samen hoe dit te combineren is met je studie. Of wil je juist doorgroeien in de zorg? We denken graag met je mee. 
  • Je werkt in een mooie omgeving in een prachtig park in Bilthoven. 
  • We zijn makkelijk bereikbaar; vanaf Utrecht centraal reis je in tien minuten naar Bilthoven en vanaf daar vind je Huize Het Oosten op loopafstand van het station. Overigens hebben we ook voldoende parkeergelegenheid!
  • Je krijgt betaald op basis van jouw ervaring en uiteraard op basis van je leeftijd. Wil je weten wat je zou verdienen in jouw situatie? Bel of app even met Marijke, onze Recruiter!

 

Interesse? 

Stuur je gegevens naar Huize Het Oosten via msmitstra@huizehetoosten.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marijke Smitstra via 06-868 496 26, of stuur een appje!