Maak jij het leven van onze zelfstandig wonende ouderen zo comfortabel mogelijk?

Alle zorg op 1 prachtige locatie waar je 8-uurs diensten kan werken! Ben jij de enthousiaste Servicemedewerker Thuis die wij zoeken? 

Huize Het Oosten is op zoek naar een 

Servicemedewerker Thuis (24 – 32 uur)

Huize Het Oosten is bijzonder in Nederland. Het is een vrijmetselaarsgemeenschap waarbij als kernwaarden vrijheid, verdraagzaamheid en broederschap gelden.

Het terrein van Huize het Oosten is een prachtige parktuin met eeuwenoude bomen, bijzondere planten en oorspronkelijke lanenstructuur. Ook staan er mooie parkbanken. Iedere bewoner kan het leven blijven leven zoals hij of zij dat gewend is, in de sfeer en vrijheid die hem of haar het leven lang bekend is. De 24-uurs bereikbaarheid van medewerkers voor acute situaties zorgt voor een gevoel van veiligheid. De alarmering (optioneel), samen met wijkzorg aan huis, de hulp bij het huishouden en de overige dienstverlening (zoals huisarts, tandarts en apotheek op het terrein, ons restaurant en de vele activiteiten) maken het wonen plezierig. 

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en liefdevolle Servicemedewerker Thuis die met passie en liefde onze cliënten, die allen woonachtig zijn op het terrein van Huize Het Oosten, wil ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden. 

Wat ga je doen?

Als Servicemedewerker Thuis ondersteun je bewoners bij het zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in onze woon- en leefgemeenschap. 

Jouw hulp is hierbij van grote waarde. Een deel van onze bewoners vind het fijn als ze in huis net even wat extra hulp krijgen. Denk hierbij aan: het klaarmaken van een ontbijtje, het uitpakken van de boodschappen, even controleren of er in de koelkast geen producten over datum zijn, of zorgen dat de fruitschaal er weer keurig bij staat. 

Het gaat nadrukkelijk niet om het verrichten van structurele schoonmaakwerkzaamheden. 

Je werkt 8-uurs diensten waarbij je de bovenstaande werkzaamheden combineert met het werken in onze horeca. Denk hierbij aan het uitserveren van maaltijden, bestellingen opnemen of het inrichten van de grote zaal voor een evenement. 

Waar nodig reageer je ook als eerste op ons alarmeringssysteem en maak je de inschatting of jij de oproep zelf kan afhandelen (omdat er een kopje van tafel is gevallen), of dat er hulp ingeschakeld moet worden (omdat het een medische klacht betreft).

Je werkt 8-uurs diensten van 7 tot 3 of van 3 tot 11, ook in het weekend. Je hoeft geen nachtdiensten te werken. 

Al met al een ontzettend afwisselende baan in een bijzondere leefgemeenschap waar jij echt het verschil kan maken!

Wat vragen we van je?

 • Een positieve, enthousiaste en flexibele instelling;
 • Je bent pro-actief;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel,  inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je wil kennis nemen van- en hebt respect voor de vrijmetselarij;  
 • Een afgeronde zorgopleiding is mooi meegenomen maar zeker geen eis.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij een organisatie die bijzonder is, met zeer goede faciliteiten;
 • Werken in een moderne, ruim opgezette locatie gelegen in een prachtig eigen park in Bilthoven;
 • Het gehele appartementencomplex van Huize Het Oosten is onderling met glazen gangen verbonden, dus bij regen en kou hoef je nooit naar buiten;
 • Een kleinschalige organisatie waar collega’s en bewoners elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan;
 • Een werkomgeving waarin ontwikkelen en leren centraal staan;
 • Marktconforme salariëring (CAO VVT FWG 20);
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve zorgverzekering, jaarcontract, pensioenregeling).

 

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Wouter Schepers via wschepers@huizehetoosten.nl. Wij zorgen voor een vlotte procedure.

We snappen dat je mogelijk nog vragen hebt, zeker omdat onze locatie uniek is in Nederland. Misschien heb je een specifieke vraag, of zou je vrijblijvend eens een kijkje bij ons willen nemen? Geen probleem! Je kan hiervoor contact opnemen met Carolien de Weerdt, tel 030-2744600. Zij beantwoordt met plezier al je vragen. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.