Wij hebben alle ingrediënten voor de ideale baan in recruitment: een uniek verhaal, een schitterende werkomgeving, een baan waarbij jij de regie hebt, veel flexibiliteit, de arbeidsmarktcommunicatie die nog geïmplementeerd moet worden, een warme overdracht van de huidige recruiter die je ook na zijn vertrek altijd nog even kan bellen en last but not least: er is nog heel veel werk te verzetten!

Huize Het Oosten is een prachtige woongemeenschap met zorgfaciliteiten midden in Bilthoven. Help jij ons aan de beste medewerkers?

Huize Het Oosten is op zoek naar een

Corporate Recruiter (16 – 24 uur)

Huize Het Oosten is bijzonder in Nederland. Het is een vrijmetselaarsgemeenschap waarbij als kernwaarden vrijheid, verdraagzaamheid en broederschap gelden.

Het terrein van Huize het Oosten is een prachtige parktuin met eeuwenoude bomen, bijzondere planten en oorspronkelijke lanenstructuur. Iedere bewoner kan het leven blijven leven zoals hij of zij dat gewend is, in de sfeer en vrijheid die hem of haar het leven lang bekend is. De 24-uurs bereikbaarheid van medewerkers voor acute situaties zorgt voor een gevoel van veiligheid. De alarmering, samen met wijkzorg aan huis, de hulp bij het huishouden en de overige dienstverlening (zoals huisarts, tandarts en apotheek op het terrein, ons restaurant en de vele activiteiten) maken het wonen plezierig. Naast de ruim 200 senioren die zelfstandig binnen Huize Het Oosten wonen is er ook een verpleeghuisafdeling voor 75 bewoners met dementie of somatische klachten. 

We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste recruiter met een stevige persoonlijkheid die zorgt dat al onze vacatures snel en vakkundig worden ingevuld. 

Wat ga je doen?

Huize Het Oosten is een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor alles wat met de werving van nieuw personeel te maken heeft. De focus ligt hierbij met name op zorgpersoneel (o.a. Verpleegkundigen, Verzorgende IG en Helpenden) maar je werft ook regelmatig personeel voor het o.a. het restaurant,  facilitaire dienst, receptie en administratie. 

Je adviseert collega’s (op alle niveaus) over de te volgen wervingsstrategie, schrijft wervende vacatureteksten en zorgt dat deze online zowel op jobboards als social media de juiste aandacht krijgen. Je doet de 1e CV-screening en waar nodig voer jij ook de 1e gesprekken met sollicitanten. 

Er is nog veel te winnen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding, dat is waar we jouw hulp voor nodig hebben! 

Het grote voordeel is dat Huize Het Oosten een organisatie is met een bijzonder verhaal, gelegen in een prachtig park met mooie gebouwen. Als recruiter kan jij je hiermee makkelijk onderscheiden op de arbeidsmarkt. 

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die met drive en vastberadenheid deze uitdaging aangaat, werkervaring is hiervoor onmisbaar maar onze huidige (interim-)recruiter blijft ook na zijn vertrek voor jou beschikbaar voor overleg en om te sparren. We gaan dan ook graag het gesprek aan als jij wel de juiste persoonlijkheid hebt, maar nog niet alle ervaring. 

Wat vragen we van je?

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Een positieve instelling en flexibiliteit;
  • Je bent daadkrachtig, sociaal en communicatief;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in recruitment OF in de zorg OF in een commerciële omgeving;
  • Je motivatie om voor Huize Het Oosten het verschil te maken in het werven van nieuwe collega’s is voor ons het allerbelangrijkste!

Wat bieden wij jou?

  • Werken bij een organisatie die bijzonder is, met zeer goede faciliteiten;
  • Werken in een moderne, ruim opgezette locatie gelegen in een prachtig eigen park in Bilthoven;
  • Een kleinschalige organisatie waar collega’s en bewoners elkaar kennen en voor elkaar klaarstaan;
  • Marktconforme salariëring (CAO VVT FWG 50, max 3818,87 obv 36 uur, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve zorgverzekering, pensioenregeling).

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Wouter Schepers, de huidige recruiter bij Huize Het Oosten via wschepers@huizehetoosten.nl. Wij zorgen voor een vlotte procedure.

Heb je nog vragen? Geen probleem, Wouter beantwoord ze graag! Ook hiervoor mag je mailen of telefonisch contact opnemen via 06-29380800.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.